Hollywood24. marts 2011

Kirsten Dunst: En dunst af hash

Se billederne af Hollywood-stjernens tur i fristaden
Af af

Kirsten Dunst: En dunst af hash

Sikke en Dunst! De fleste af os rynker nok på næsen af den sødlige, vamle lugt af hash.Læs også: KIRSTEN DUNST: PÅ AFVÆNNINGMen ikke den amerikanske superstjerne Kirsten Dunst. Hun elsker rusmidlet, så den smukke blondine kunne ikke komme hurtigt nok ud af flyet og ind til Christiania, da hun forleden besøgte København for at lægge sidste hånd på den kommende Lars von Trier-film Melancholia, hvor den 28-årige stjerne har hovedrollen.

Men første stop var altså en rundtur i Fristaden. Sammen med sin kæreste gennem knap et år, trommeslageren fra bandet Rilo Kiley Jason Boesel, og en assistent fra Zentropa vadede stjernen rundt inde på Staden i en halv times tid. Om hun var der for marihuanaen eller udsigten, vides dog ikke.

Efter rundturen blandt pushere og løse hunde tog hun på juicebaren Joe and the Juice, shoppede i tøjbutikken Rue Verte og tog til sidst mod Zentropa i Hvidovre. Her opholdt hun sig i fire stive timer i studie 1, før hun tog tilbage til Admiral Hotel i København.Se også: Lars von Trier: Klar med stjerneparade

Sponsoreret indhold