Hollywood22. juni 2015

Kim og Kanye skal have en dreng

Nu kan navnediskussionen for alvor begynde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kanye_web1_aop_0.jpg
 All Over Press

Når man skal finde på et navn til sit kommende barn, er det altid lidt lettere, når man kender dets køn.

Og først nu kan rapperen Kanye West og realitystjernen Kim Kardashian for alvor diskutere, hvad deres næste barn skal hedde.

Kendisparret annoncerede tidligere i foråret, at de skulle være forældre for anden gang, og spekulationerne på barnets navn har væltet de sociale medier.

Men nu kan forældreparret udelukke den ene halvdel af navneforslagene, for nu kender de kønnet på deres næste guldklump. I anledning af den internationale fars dag løftede 34-årige Kim Kardashian sløret for det næste vidunder i den lille families liv.

- Du er sådan en god far for North, og du kommer også til at være den bedste far for vores nye søn, skrev Kim Kardashian på sin profil på billeddelingsmediet Instagram.

[node:aller-related-content]

Hollywood-parret blev i juni 2013 forældre til datteren North West.

Hvad den lille nye søn skal hedde, vides endnu ikke, men Kim Kardashian har afkræftet, at han kommer til at hedde noget, der minder om storesøsteren.

- Jeg bryder mig ikke om South West. North vil altid være bedre, sagde Kardashian i det amerikanske satireprogram 'Wait, Wait Don't Tell Me' på den amerikanske radiokanal NPR, hvor hun lavede en gæsteoptræden tidligere på året.

Hollywood-parret var venner i mange år, før de blev kærester 2012. Parret giftede sig i 2014 i Firenze, og festen varede i en hel uge.

Precious moments like this when we were traveling on tour with you are what I live for. You're such a good daddy to North & you will be the best daddy to our new son too!

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

21. Jun 2015 kl. 8:58 PDT

Sponsoreret indhold