Hollywood30. september 2015

Kim Kardashian vil kalde sit barn HVAD?

Reality-stjernen Kim Kardashian har luftet tanker om, hvad hun kunne finde på at kalde sin kommende søn. Og det ligger godt i tråd med temaet med retninger på et kompas
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardashian_aop_web1.jpg
Det vakte en del håndklaskeri mod panden, da folk erfarede, at Kim Kardashians førstefødte skulle hedde North. For med sin udkårnes efternavn – West, som i Kanye West – endte datteren ende med at hedde North West, eller som Nordvest på dansk.
Nu har den gravide reality-deltager så været i et smut forbi Ellen DeGeneres TV-show for at tale om graviditet og des lige. Her blev der blandt andet talt om, hvad Kardashian overvejer at døbe sin kommende søn. - Jeg kan godt lide navnet Easton West. Jeg tror ikke, at min mand kan lide det navn, men jeg kan lide det, fortalte hun ifølge PerezHilton til Ellen DeGeneres.
Easton ligger ret tæt på ’east’, som er ’øst’ på dansk. Dermed lader det til, at hvis Kim Kardashian får sin vilje, er alle retninger snart udtømte. Kardashian forklarede dog samtidig, at der er ét bestemt navn, der også giver associationer til en retning, som hun ikke ville kunne finde på at kalde sit afkom.
- Jeg tror ikke, at vi vil gå i en anden retning. Det er helt bestemt ikke South. Hver gang, nogen siger South, har jeg bare lyst til at rulle med øjnene, sagde Kim i showet. Hvad er din mening om navnet Easton?
https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold