Hollywood4. april 2016

Kim Kardashian til Beyoncé: Hold dig fra Kanye!

Kanye West får parforholdsråd af Beyoncé, og det er Kim Kardashian langt fra tilfreds med!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kanye-beyonce.jpg
 Foto: AOP

Kim Kardashian, 35, og Beyoncé, 34, har aldrig været slyngveninder, men nu er der for alvor iskold luft mellem de to stjerner.

Realitystjernen har nemlig fundet ud af, at hendes mand, Kanye West, 38, i al hemmelighed har set sangeren for at få parforholdsråd af hende.

– Bey er på det seneste blevet den skulder, som Kanye græder ud ved, og det er Kim ikke tilfreds med, afslører en kilde til magasinet heat.

De seneste par måneder har rygterne svirret om, at der er knas i forholdet mellem Kardashian og West, og derfor har rapperen tyet til Beyoncé, der er gift med Wests gode rapperven Jay Z.

– Kim siger, at hendes skænderier med Kanye ikke burde blive diskuteret med Beyoncé og føler, at hun ikke har noget privatliv mere, røber insideren.

Hør alt om Hollywood-forholdenes op- og nedture:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

– Kim elsker Kanye og vil gerne have, at deres ægteskab fungerer, men hun havde slet ikke troet, at han ville bede om hjælp fra Beyoncé, uddyber kilden.

Det gør ekstra ondt på Kim, at Beyoncé leger ægteskabsrådgiver, når hendes eget forhold til Jay Z langt fra er perfekt.

– Af alle mennesker, Kanye kunne tale med, så er Kim oprevet over, at han har valgt Bey. Kim kan slet ikke tro, at en, der selv har problemer i ægteskabet, ville blande sig i andres, forklarer insideren.

Sponsoreret indhold