Hollywood 6. august 2011

Kim Kardashian: Store babser i 3D

Nu kan du gramse på de flotteste kasser i verden hjemme fra sofaen
Af af
I det nyeste nummer af World's Most Beautiful kommer du lidt tættere på Kim Kardashians fyldige fortrin
I det nyeste nummer af World's Most Beautiful kommer du lidt tættere på Kim Kardashians fyldige fortrin
Foto: All Over

3D-teknologien har indtil nu primært været brugt i ligegyldige tegnefilm, men nu kommer de besværlige briller endelig helt til sin ret.

Verdens første 3D-magasin har nemlig premiere i USA i disse dage, og det er med den velproportionerede Kim Kardashian på forsiden. Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg kan slet ikke vente, til I har set 3D-billederne på torsdag! Man skal bruge 3D-briller for at se billederne! Hvor sejt er det lige!? Hvilket billede er jeres favorit? spørger hun på sin blog.

Hendes fotograf er tilsyneladende også meget tilfreds med resultatet.- Man kan se, hvor fantastisk Kim Kardashian ser ud i 3D. Det er, som om hun er lige foran én, skriver han på sin Twitter-profil.

Kim Kardashian har lagt en forsmag på billederne på sin hjemmeside. Der kan man også finde billeder bag om fotooptagelserne.
Ud over at være forsidepige på World's Most Beautiful i 3D, så kan skønheden også glæde sig over sit kommende bryllup, der løber af stablen 20. august, hvor hun vil sige 'ja' til sin udkårne, basketballspilleren Kris Humphries.

Læs mere: Kim Kardashian: Vil være helt glat

Sponsoreret indhold