Hollywood2. november 2018

Kim Kardashian kaldte venner for retarderede: Nu siger hun undskyld

Realitystjernen er kommet i modvind efter at have kaldt sine venner for retarderede, fordi de ikke forstod hendes halloween-udklædning. Nu undskylder hun sin udtalelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kardashian-02112018.jpg
 Foto: Mega

Halloween er normalt en uhyggelig tid, men nu ser det ud til, at den har udviklet sig til et mareridt for Kim Kardashian.

Den 38-årige stjerne har trukket en uheldig udtalelse tilbage, hvor hun i en video kalder nogle venner for retaderede, fordi de ikke kunne fornemme, hvem Kim prøvede at efterligne til en fest. Det har fået Kim til at undskylde.

- Jeg vil gerne undskylde for, hvad jeg har sagt i min video, som er upassende og ufølsomt for dem med særlige behov, udtaler hun til Page Six.

Hele grunden til det nedladende udfald skyldes, at superstjernen var dukket op til en halloweenfest, hvor hun var udklædt som den tidligere pornostjerne Pamela Anderson.

Med sig til festen havde hun Jonathan Cheban, der også er en kendt realitystjerne, og de kom udklædt som Pamela Anderson og Tommy Lee, der dannede par i en periode i 90'erne.

Se opslaget nedenunder, hvordan Kim og ledsager så ud

Kim og Jonathan havde prøvet at efterligne et gammelt billede af Pamela og Tommy, som blev taget i 1999, hvor parret stadig var sammen.

Selvom kardashian allerede har sagt undskyld, så lover hun, at de arrige udbrud er lagt væk fra nu. Den 38-årige mor til tre har lært af sin fejl.

- Jeg prøver at lære af mine fejl. Jeg håber, at folk forstår. Min intention er altid klar. Det var en fejl. Jeg er ked af det, fortæller Kim Kardashian til Page six.

Tommy Lee har også været ude og kommentere på den kontroversielle udklædning, og han virker ikke til at være begejstret for venneparrets kostumevalg.

Især kostumet, som skulle forstille ham selv i 1999 for nogle hårde ord med på vejen.

"Min kultur er ikke dit kostume," skrev den 56-årige musiker på Twitter.

Videoen er slettet fra Kim Kardashians Instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/tommy-lee-pamela-anderson-0.jpg
 Foto: Mega

Her er billedet af Tommy Lee og Pamela Anderson, som Kim Kardashian prøvede at efterligne til en halloweenfest. (Foto:Mega)

Sponsoreret indhold