Hollywood8. oktober 2015

Kim Kardashian hader at være gravid

Det kan godt være, at hun gerne vil have barn nummer to, men Kim Kardashian nyder ikke sin graviditet.

Kim Kardashians ventetøj

Mange kvinder siger, at de elsker følelsen af at være gravid, men det gælder altså ikke for 34-årige Kim Kardashian, der venter barn nummer to med Kanye West til december.

Det at hendes krop ændrer sig så meget, når hun er gravid, påvirker simpelthen hendes selvværd. Faktisk indrømmer hun, at det er det værste, hun nogensinde har oplevet.

- Jeg vil være helt ærlig. For mig er graviditet det værste, jeg har oplevet. LOL. Jeg nyder overhovedet ikke et eneste øjeblik af det, og jeg forstår ikke, at folk nyder det. Måske er det hævelserne, rygsmerterne eller bare det der fuldstændig fucker med din hjerne, når din krop udvider sig, og ingenting passer. Jeg føler bare, at jeg slet ikke er mig selv, skriver hun på sin hjemmeside.

[node:aller-related-content]

- Ingen fortæller dig om alle de ulækre ting, der sker under og efter din graviditet. At man f.eks. nærmest bliver nødt til at have en ble på to måneder efter fødslen. LOL. Det var der ingen, der fortalte mig. Og jeg føler mig heller ikke sexet. Jeg føler mig usikker, og det meste af tiden føler jeg mig bare ulækker, skriver Kim Kardashian, der dog også erkender, at det er det hele værd, når man endelig har sin skønne baby i favnen.

Se billeder af Kim Kardashian i ventetøj i galleriet øverst i artiklen.

Kim Kardashians ventetøj

Sponsoreret indhold