Hollywood1. oktober 2008

Kim Cattrall: Med i din bil

”Sex and the city”-stjernen bliver den nye stemme for navigationsudstyret fra TomTom
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/kimcattralltomtom1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Den 52-årige Kim Cattrall, som spillede den mildest talt frisindede og sexede Samantha Jones i "Sex and the city", har påtaget sig at gøre billisters ture på vejene både mere behagelige og ikke mindst underholdende.

Kim Cattrall har nemlig indvilliget i at blive den nye stemme for navigationsfirmaet TomTom og skal således med sin frække stemme guide trafikanterne frem mod deres mål.

Udover "drej til venstre", "lav en uvending" og "beregner ny rute" vil Kim Cattrall også komme med mere spøjse vendinger som "det her er byen, skat - alt er tilladt!" og "fingrene væk fra mine Manoloer" (Manolo Blahlik-sko).

Kim Cattralls stemme bliver dog ikke standardudstyr i alle TomTom GPSer. Interesserede må til lommerne og betale cirka 65 kroner for at downloade det specielle program.

Indtil videre er det kun udenlandske stjerner, som John Cleese, Dennis Hopper og Burt Reynolds, som har indtalt rutevejledninger til TomTom, men mon ikke det ligger lige om hjørnet inden danskere kan få selskab af Mads Mikkelsen, Ole Thestrup eller Ellen Hillingsø på vej til jobbet...

Sponsoreret indhold