Kiefer Sutherland: Undskylder sit svanseri

Kiefer Suther er sød, men hverken sexet eller macho, når han optræder i kjole

Kiefer Suther er sød, men hverken sexet eller macho, når han optræder i kjole

Foto: All Over

Kiefer Sutherland er mr. Rå selv, når han gang på gang redder hele verden og ikke mindst USA's præsident som Jack Bauer i "24 timer".

Men ligegyldigt, hvor macho han måtte være, holder han på, at New England Patriots er et fremragende fodboldhold, og det kostede ham et nederlag til en ven i et væddemål forleden.

Resultat og straf: Kiefer stillede op i kjole, da han skulle interviewes i David Lettermans "The Late Show".

- Jeg tabte et væddemål i weekenden. Jeg var så sikker på, at New England ville vinde, at jeg fortalte min nu tidligere ven, at hvis de tabte, så skulle jeg have en kjole på i David Letterman. Og her er jeg så, fortalte Kiefer Sutherland til det måbende publikum.Talkshowvært David Letterman var med på spøgen og tilbød ham 1000 dollars for at tage en tur i undergrundsbanen i New York med kjolen på, men Kiefer Sutherland mente, at han havde overvundet det værste.

- At tage en tur i undergrundsbanen ville være lettere. Jeg tror, det her er det mest ydmygende øjeblik i mit liv - og jeg har et par stykker at vælge imellem. Jeg ser ikke særlig mandig ud nu, vel?Kiefer Sutherland skyndte sig da også at undskylde over for sin familie og venner for at have gjort dem flove over ham. Han indrømmede, at han selv havde købt kjolen.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close