KIEFER SUTHERLAND: JUL I FÆNGSEL

I tirsdags erkendte den populære skuespiller i retten sig skyldig i at have kørt spritkørsel. Den indrømmelse fik dommeren til at kvittere med ikke mindre end 48 dages fængsel.

Det er nemlig langtfra første gang, Kiefer sætter sig bag rattet med en lille skid på. Så sent som i 2004 blev han også taget på fersk gerning med sprut i blodet.

Dengang fik han en betinget dom på 18 dage. 18 dage, som han nu kommer til at sidde i fængsel i - ud over de 30 dage, som det kostede, da han i september blev taget med en alt for høj promille.

- Jeg er meget skuffet over mig selv - over den dårlige dømmekraft, jeg udviste. Jeg er meget ked af den skuffelse og smerte, som dette har forvoldt min familie, mine venner og mine kolleger på 20th Century Fox, siger Kiefer i en officiel udtalelse.

Skuespilleren skal starte med at afsone de 18 af dagene den 21. december. Dermed kommer han til at tilbringe selveste juleaften i "hotel gitterly".

Derefter har han indtil den 1. juli næste år til at afsone de resterende 30 dage, så det kommer ikke til at gå ud over indspilningerne af "24 timer".

Ud over fængselsopholdet blev skuespilleren også dømt til at følge et 18 måneders alkohol-undervisningsprogram. Han skal også følge ugentlige alkoholafvænningsmøder i et halvt år.

Det er fjerde gang, at Kiefer er blevet snuppet med for høj promille bag sit ret. Første gang var i 1989, hvor han ud over at køre spritkørsel også havde et ladt våben i bilen - det blev han dog ikke sigtet for.

I 1993 var den gal igen, og Kiefer fik valget mellem 12 dage bag tremmer eller 211 timers samfundstjeneste - han valgte det sidste.

Da han igen i 2004 satte sig bag rattet med sprut i blodet, måtte han afsone 50 timers samfundstjeneste og igennem et alkoholafvænningsforløb. Derudover fik han fem års prøvetid.

Den overtrådte han, da han den 25. september i år blev stoppet af politiet efter at have lavet en ulovlig u-vending. Politiet endte med at arrestere ham, da de målte hans promille.

Vi venter i spænding på, hvad skuespilleren har i ærmet den femte gang …

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close