Hollywood6. december 2007

KIEFER SUTHERLAND: I FÆNGSEL

Den 40-årige skuespiller skal tilbringe julen og nytåret bag tremmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/kieferbagtremmer-jpg.jpg

Når han optræder, som den cool agent Jack Bauer i TV-serien "24 timer", overvinder han alt. Desværre rækker superevnerne ikke i den virkelige verden for den 40-årige skuespiller Kiefer Sutherland, han er nemlig blevet idømt 48 dages fængsel for spirituskørsel.
Selv om den canadiske skuespiller nægtede sig skyldig, overgav han sig umiddelbart efter dommen til myndighederne og rusker nu tremmer i et fængsel lidt uden for Los Angeles.

Ifølge en talsmand fra fængslet, opfører Sutherland sig pænt og ydmygt. Han sidder i enecelle og går med en af de orange kedeldragter ligesom fangerne på Guantanamo-basen. Måske skyldes ydmygheden, at han var løsladt på prøvetid, fordi han også blev anholdt for spirituskørsel i 2004 - i hvert fald kom han for kort tid siden med en brødebetynget undskyldning.

- Jeg er skuffet over mig selv og den ringe dømmekraft, jeg har udvist på det seneste. Jeg beklager dybt, at jeg har skuffet min familie, venner og kollegaer på "24-timer". Jeg sætter stor pris på den støtte, jeg har fået fra mine nærmeste ...
Nu kan Kiefer Sutherland så bruge de næste 48 dage på at ransage sin sjæl og pleje sine tømmermænd - moralske såvel som ordinære.

Sponsoreret indhold