Hollywood23. august 2016

Khloés frygtelige dom: Nu kan Lamar dø

"Koko" hudløst ærligt på TV - når hun smider håndklædet i ringen, så dør Lamar. Der er ingen anden realistisk udvej, siger hun på TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/koko.jpg
 Foto: All Over

Det går kun en vej for Lamar Odom. Ned ad bakke.

Det stod klart efter søndagens afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", hvor Khloé "Koko" Kardashian var mere ærlig end nogensinde om eks-manden Lamar Odoms situation.

-Intet kan vække ham. Sådan er Lamar, siger Kourtney til sin frustrerede søster, der ikke forstår, hvorfor Lamar ikke tager sig sammen og dropper sine gamle festvaner.

I efteråret 2015 svævede Odom mellem liv og død efter en coke-overdosis i Nevada. Her et år efter både drikker han og - siger rygterne - sniffer igen. Venner har tidligere også fortalt, at de også har fundet crack-piper hos ham. "Koko" tror, at hans deroute ender fatalt denne gang. Khloé deler med med sine søstre, hvad hun har fortalt "Lam":

- Jeg sagde til han: Du ved godt, at du kan dø lige nu, ikke?

Kourtney afbryder: - Du vil få det godt, hvis du giver slip. Jeg ved godt, at det er svært, for du vil ikke have, at han skal dø.

"Koko": - Men det er det, der kommer til at ske. Jeg tror meget stærkt på, at det er den eneste mulighed.

Søster Kim Kardashian mener vanen tro slet ikke, at Khloé skal hjælpe længere. Det har også været hendes synspunkt, når søster Kourtney har haft problemer med Scott Disicks misbrug. Lige nu forsøger "Koko" et sidste forsøg - nemlig at få Lamar til at melde sig til en basketball-camp, så han kan genvinde glæden for sin livspassion. Odom var i årevis en af de dygtigste og dyreste basketballspillere i Amerika.

Se billeder af Lamar og Khloé her:

Khloe og Lamar

Sponsoreret indhold