Hollywood29. oktober 2015

Khloe Kardashian: Jeg er ikke sammen med Lamar

Nu fortæller Khloe Kardashian om, hvorfor hun ikke længere vil skilles fra Lamar Odom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe_0.jpg
 Foto: All Over

Hun var hurtig til at smide alt og skynde sig til hospitalet, da Lamar Odom kæmpede for sit liv efter en episode med stoffer på et bordel.

Og Khloe Kardashian har også trukket begæringen om skilsmisse fra Lamar Odom tilbage – og nu fortæller hun om det hele.

- Alt, jeg vidste, var, at jeg blev nødt til at være der. Jeg skulle være hos ham, og jeg skulle være sikker på, at han var okay. Jeg hader, at han kom i den situation. Jeg vil ikke ønske det for nogen, og slet ikke nogen, jeg elsker og bekymrer mig om, fortæller Khloe til People.

[node:aller-related-content]

Og mens Lamar kæmpede for sit liv, så var det, at Khloe droppede skilsmissen. Men det betyder altså ikke, at den 31-årige Kardashian er tilbage hos Lamar.

- Jeg droppede skilsmissen, fordi der ikke er noget, der haster. Der er medicinske grunde og tusind andre ting. Det er bare smartere, at den (skilsmissen, red.) er sat på standby. Men det betyder ikke, at jeg er sammen med Lamar igen. Ikke engang i vores tanker overvejer vi et forhold. Det er noget kun tiden kan fortælle. Jeg har altid elsket ham, og jeg vil altid elske ham.

Lamar Odom er stadig indlagt i Los Angeles, og Khloe fortæller, at han har lang vej igen, før han er rask.

- Hver time er anderledes. Det går op og ned, men han er vågen. Han er i live, og det er det eneste, jeg ønske – at han er okay.

Sponsoreret indhold