Hollywood 8. maj 2014

Kevin Spacey elsker at "fotobombe"

Skuespilleren sneg sig ind på Oscar-selfie
Selfiet fra årets Oscar-fest blev hurtigt det mest delte billede nogensinde
Selfiet fra årets Oscar-fest blev hurtigt det mest delte billede nogensinde
Foto: AOPDet var tilsyneladende lidt af en kamp at komme med på det efterhånden verdensberømte såkaldte "selfie", der blev taget under årets Oscar-uddeling den 2. marts.

Det var det i hvert fald for House of Cards-stjernen Kevin Spacey, der måtte kravle over mindst én danseglad kendis for at tvinge sig ind i billedrammen hos Oscar-vært Ellen DeGeneres.

Det afslører han ifølge Female First til den fotoglade vært DeGeneres selv i hendes talkshow.

LÆS OGSÅ: Mest delte billede nogensinde: Er dette verdens bedste selfie?

- Jeg sad på gangen under uddelingen, du stod sammen med Meryl Streep et stykke væk. Jeg sad en tre-fire sæder inde. Jeg tror, jeg blev nødt til at kravle over John Travolta for at nå derhen, fortæller den 54-årige skuespiller.

- Jeg så det her ske, og jeg tænkte, at det her var det mest fantastiske "photobomb", jeg ville komme med på. Jeg gik bogstaveligt talt direkte mod bagenden. Jeg tror, jeg blev nødt til at skubbe John Stamos ned, og Liza Minelli stod bag mig og prøvede at blive set, fortsætter Spacey.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kevin Spacey som sangstjerne

I alt 37 millioner mennesker menes at have set kendis-selfie'en, der blev taget af skuespilleren Bradley Cooper og blandt andet havde prominente ansigter som Jennifer Lawrence, Julia Roberts og Brad Pitt med.

Kevin Spacey har tidligere gjort sig bemærket som en dygtig fotobomber, altså en person, der bevidst tvinger sig ind på et billede taget af andre, da han for godt et år siden dukkede op på et billede af en kvindelig dansk turist i Boston.

Newspaq


Sponsoreret indhold