Hollywood21. juli 2016

”Kevin” i sjældent interview: Jeg vil ikke lave noget om

Macaulay Culkin, der spillede den opfindsomme dreng i de to første ”Alene hjemme”-film har haft et hårdt liv, men vil ikke lave noget om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/macaulay-culkin-foer-og-nu.jpg
 Foto: AOP

Macaulay Culkin giver meget sjældent interviews. Men alligevel er han fra tid til anden at finde i mediernes spalter. Ofte handler det om, at den tidligere barnestjerne, der havde hovedrollen i de to første populære komediefilm ”Alene hjemme”, ser syg og hærget ud. Det er lykkes for avisen The Guardian at lave en interviewaftale med Macaulay Culkin, men interviewet er mildest talt særpræget – nøjagtig som skuespillerens liv som voksen.

Der er flere områder Culkins rådgivere ikke vil have ham til at tale om. I det store hele er emnerne fortid og fremtid forbudt område under interviewet. The Guardian-journalisten ville høre mere om skuespillerens venskab med Michael Jackson. Det er offentlig kendt, at Culkin overnattede hos Jackson og har forsvaret ham i forbindelse med beskyldninger om pædofili. Men også det område bliver der hurtigt lukket ned for.

Den 35-årige tidligere verdensstjerne forklarer, at han ikke havde et voldsomt stofmisbrug, som det tidligere har været fremme i medierne. Omvendt afviser han ikke, at han gennem livet har taget stoffer. Til sidst i det bizarre interview filosoferer Macaulay Culkin over sit liv og alle problemerne.

- Det har gjort mig til den person, jeg er og jeg kan godt lide mig selv. Jeg ville ikke lave en eneste ting om. At jeg ikke skal lave noget for at få brød på bordet gør, at jeg kan opfatte hvert job som det sidste, siger barnestjernen, der i løbet af sin storhedstid tjente omkring 114 millioner kroner.

Sponsoreret indhold