Hollywood 12. juni 2016

Kesha kræver våbenkontrol efter skuddrab

Drabet på den unge sangerinde Christina Grimmie har rystet Hollywood, og nu kræver musikeren Kesha ændringer.
Foto: All Over

Skuddrabet på den kun 22-årige amerikanske sangerinde Christina Grimmie, der blev kendt med sin deltagelse i underholdningsshowet "The Voice", har skabt sorg i Hollywood, hvor stjernerne mindes deres kollega og ven.

Men drabet har også fået flere til at sætte spørgsmålstegn ved den amerikanske våbenlov, og nu råber sangerinden Kesha op.

Det sker i et opslag på Instagram, hvor hun mindes sin veninde, der døde fredag nat, efter at en gerningsmand skød den kun 22-årige sangerinde, imens hun skrev autografer til sine fans efter en koncert i Orlando i Florida.

- Jeg er chokeret og forfærdet og vred. Hvor mange gange skal vi som nation læse om frygtelige historier som denne, hvor nogen bruger en pistol til at dræbe en uskyldig person, og ingenting gøre.

- Jeg kræver kontrol med skydevåben. Det her er kvalmende. Jeg er så ked af det for Christinas fans og familie. Mit hjerte er med jer. Hun var en smuk sjæl og vil ikke blive glemt, skriver "Tik-Tok"-sangeren på det sociale medie.

Det er ifølge nyhedsbureauet Reuters lykkedes amerikansk politi at identificere en 27-årig mand som gerningsmanden bag drabet, men endnu har politiet ikke fastslået motivet for skuddrabet.

Den 27-årige gerningsmand, der er identificeret som Kevin James Loibl, døde ligeledes under skudepisoden, efter at han skød sig selv, da Christina Grimmies bror kastede sig over ham.

Se Keshas opslag her: 

 

I'm shocked and horrified. and angry. how many times are we as a nation going to read a horrific story like this, where someone uses a gun to kill an innocent person, and DO NOTHING. I demand gun control. this is sickening. I am so so so sorry for Christina's fans and family. my heart is with you. she was a beautiful spirit and will not be forgotten.

Et billede slået op af Kesha (@iiswhoiis) den

11. Jun 2016 kl. 12:16 PDT

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold