Hollywood4. februar 2011

Kendte vil læse om sig selv

... de vil bare helst ikke indrømme det. SE og HØRs udsendte rapporterer fra livet i L.A.
Jacob Heinel er udstationeret i Hollywood og rapporterer hjem hver uge her på sitet
Jacob Heinel er udstationeret i Hollywood og rapporterer hjem hver uge her på sitet
 Foto: Kaspar Wenstrup

På SE og HØR elsker vi paparazzibilleder af de kendte. For de viser dem nemlig, præcis som de er - uden filter. Her i Los Angeles jagter en hel industri billeder af kendte i mere eller mindre flatterende situationer.

Dansk stjernestøv

Efter min 6.30-morgenkaffe på Coffee Bean, slentrede jeg ned ad Sunset for at træne i mit fitnesscenter Crunch. Her mødte jeg Bronson Pelletier, som I nok kender fra "Twilight"-filmene. Han træner samme sted som jeg, og eftersom jeg lige havde interviewet ham i lørdags, småsludrede vi. Hans danske kæreste Sabine lander i L.A. senere i dag, og snart kan I læse et stort interview med dem i SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e8729f58cdea41bcb97fc2d4f8e6e42e.jpg


Bronson Pelletier holder sig i form samme sted som SE og HØR (Foto: All Over)

Kendismøde på Sunset

Da jeg så gik hjem, stødte jeg ind i Kirstie Alley fra "Det er mig, der snakker"-filmene og den berømte TV-serie "Sams bar". Hun er desuden kendt for at have en "elevatorvægt" uden sammenligning. Fra kæmpe matrone til superslank på få måneder. Lige nu var hun egentlig ikke kæmpe - men absolut heller ikke tynd.

Men hvor mødte jeg så Kirstie? På Sunset Boulevard foran en "newsstand", som er en slags udendørs kiosk, der ligger helt ud til gaden. Kirstie rev ugebladene ned fra hylderne. Alt fra Star til People. Kioskmanden jokede og sagde til hende, at han nok skulle lade være med at ringe efter paparazziene. "Ja, helt sikkert", sagde Alley, inden hun hoppede ind i sin grå firhjulstrækker og skyndte sig videre.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7fd0023c4f50438ebcaaf9f9dad1c3ea.jpg


Kirstie Alley er vild med at læse om sig selv og sine kolleger. Hun vil bare ikke være ved det (Foto: All Over)

Horde af paparazzi

For det er nemlig normalt. Et enkelt "skud" af en stjerne bliver jo ikke kun brugt i USA, men i hele verden, og derfor er der tusinder af dollars i helt banale billeder. Kirstie Alley med ugeblade havde helt sikkert givet en fin, lille pose penge.

Men hun slap af sted, uden at nogen - ud over mig og kioskmanden - opdagede hende. Hun er selvfølgelig heller ikke det hotteste navn. Superstjernerne som Britney Spears bliver overvåget konstant, og de kan ikke gå et sted uden en horde af paparazzi efter sig.

Kendte vil læse om kendte

Alligevel kan man ikke lade være med at tænke på, hvorfor de kendte så selv køber bladene. De er jo med til at betale for de billeder, de ofte selv hader.

Sandheden er jo, at de kendte elsker at læse om sig selv. Og de elsker at se, om de andre kendte har lavet skandaler, har tabt sig eller har taget på.

På SE og HØR plejer vi gerne at sige, at vi er de kendtes fagblad. Og fagbladet skal man da altid lige lure i - skal man ikke?

Følg med i min dagligdag på Twitter - her på bloggen og hver uge i SE og HØR.Sponsoreret indhold