Hollywood28. december 2016

Galleri: Kendte valfarter til ski-paradis (...og Seal kysser mystisk kvinde)

Kendte som blandt andre Paris Hilton, Sir Elton John og Kate Hudson har alle fejret jul i ski-paradiset Aspen, Colorado. Og sangeren Seal var også blandt kendisserne, der fejrede højtiden i det populære ferieområde… Seal havde endda taget en smuk brunette med, som han ikke kunne holde fingrene fra. Se alle billederne af de kendte i Aspen, Colorado her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aspen_front.jpg
 Fotos: All Over

Normalt har Aspen godt og vel 6.600 indbyggere. Men i disse uger er der ganske mange flere mennesker i gaden i den amerikanske by i Colorado.

Byen er nemlig en yndet destination i december måned – og den sneklædte by, der er omkranset af Elk Mountain Range, er særligt et trækplaster for de allerrigeste.

Og denne december var bestemt ingen udtagelse.

Den seneste uge har A-navne som blandt andre Paris Hilton, Heidi Klum, Seal, Kate Hudson og Kurt Russell alle fejret højtiden i den populære ferieby. Tiden er blandt andet blevet brugt på pisterne – eller i butikkerne for at få fingre i de sidste julegaver, som du kan se i billederne nederst i denne artikel.

Sangeren Seal havde sågar taget en ”mystisk” brunette med – og som du kan se på billederne, havde den 53-årige sanger i sandhed svært ved at holde fingrene fra den mystiske kvinde.

Også Seals ekskone – modellen Heidi Klum – har tilbragt højtiden i Aspen, Colorado.

Du kan se alle billederne af de kendte i Aspen i galleriet herunder:

De kendte valfartede til Aspen, Colorado i december 2016

Sponsoreret indhold