Kendte i Hollywood spottede "mystisk objekt" på himlen

Flere kendte i Hollywood filmede fredag aften dette syn på aftenhimlen.

Flere kendte i Hollywood filmede fredag aften dette syn på aftenhimlen.

Foto: Instagram

Kendte som Orlando Bloom, Tony Hawk, Jaden Smith og Courtney Love var formentlig ved at få fridagsslikket galt i halsen fredag aften kort efter klokken 20.30.

For pludselig spottede de kendte i Los Angeles ”et mystisk objekt” på himlen, som altså gav anledning til en del forvirring, hvis de da ikke lige havde fulgt med i nyhederne.

For her kunne man læse, at det var den såkaldte SpaceX Falcon 9-raket, der fredag aften blev sendt afsted fra Vandenberg Air Force Base i Californien.

Men det vidste alle kendisserne i Hollywood ikke, og de fik sig derfor noget af en oplevelse og overraskelse, da det ”mystiske objekt” pludselig tonede frem på himlen.

Mange – deriblandt Orlando Bloom, Tony Hawk og Jaden Smith – hev straks mobilen frem og forevigede synet på nattehimlen. Andre indbyggere i Los Angeles havde heller ikke fulgt med i nyhederne, og det betød ifølge People, at flere indbyggerne ringede til alarmcentralen for at fortælle om UFO-angreb og dét, der var færre.

Men der var altså heldigvis tale om noget ganske harmløst – og smukt. Den såkaldte SpaceX Falcon 9-raket havde 10 satellitter ombord for virksomheden Iridium. De mange satellitter skal bruges i kommunikationsbranchen.

Vandenberg Air Force Base ligger cirka 200 kilometer fra Los Angeles, hvilket betød, at indbyggerne – kendte som såvel ikke-kendte – fik mulighed for at se det spektakulære syn på smukkeste vis.

Du kan se deres billeder herunder:

@spacex launch over my house tonight. Incredible. Go Elon!!!

Et opslag delt af Rob Lowe (@robloweofficial) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close