Kendte hylder Bruce Jenner som kvinde

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

All Over Press

Som forsidemodel på det eksklusive modemagasin Vanity Fair er den tidligere topatlet og tv-personlighed Bruce Jenner endelig stået frem som sit sande jeg: Kvinden Caitlyn, der efter årtier tør leve sin sande identitet ud.

I 1976 vandt 65-årige Jenner amerikanernes hjerter, da han vandt guld i tikamp under de Olympiske Lege, og igen har Jenner vundet enorm respekt - denne gang som foregangskvinde for at leve det liv, han tilsyneladende har længdes efter.

Jenners seks børn og fire tidligere stedbørn hylder nu Caitlyn, der altid vil være deres far:

- Se, dét er virkelig et forsidebillede. Vær fri nu, smukke fugl, lyder det på Twitter og Instagram fra topmodel-datteren Kendall, mens talkshow-værten Ellen DeGeneres på Twitter udtrykker:

- Mit håb for verden er, at vi alle kan være lige så modige som Caitlyn Jenner.

Jenners tidligere steddatter Kim Kardashian hylder Caitlyn på Facebook med dette budskab:

- Vær lykkelig, stolt og lev livet, som du ønsker.

Også danske kendisser bøjer sig i dyb respekt for Jenner.

- At gå fra mand til kvinde. At gå fra ægtemand til singlekvinde. Alt sammen for at udleve sig selv og være den, man er. Respekt! Et helt fantastisk nyt forbillede, skriver danseren Silas Holst og hashtager det første billede af Jenner som Caitlyn med teksten: "Lev dit liv, som du vil".

Livsstilssiden chrichr.dk, som tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O'Connor stifter af, har en klar opfordring på Instagram:

- Smid et like og vis din støtte til Bruce Jenner, eller vi mener Caitlyn Jenners nye forvandling, lyder de anerkendende ord.

Selv skriver Jenner på sin nyoprettede Twitterkonto:

- Jeg er så glad for, at jeg efter lang tids kamp endelig kan leve som mit sande jeg. Velkommen til verden, Caitlyn. Jeg kan ikke vente med at lære hende/mig at kende.

Tv-stationen E! sender en programrække om Bruce Jenners transformation til Caitlyn fra 26. juli.

Se videoen bag forsidebilledet, hvor Jenner introducerer Caitlyn.

 

Se forsiden af Vanity Fair med de første billeder af Caitlyn Jenner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close