Hollywood23. januar 2014

Kendt sangerinde: Troede jeg skulle dø

Se hvem, der planlagde sin egen begravelse
Sinead O'Conner frygtede at hun skulle dø
Sinead O'Conner frygtede at hun skulle dø
 Foto: All OverHun har født fire børn, men også kun den smerte kan overgå den, hun følte for blot en uge siden.

Sådan beskriver den irske sangerinde og sangskriver Sinead O'Connor en traumatisk oplevelse for nylig, hvor hun i ramme alvor gjorde de første skridt til at planlægge sin egen begravelse. Så stor var smerten nemlig, skriver hun på sin blog.

- Jeg bliver ramt af en smerte, der føles som om alle mine ribben både for og bag er brækkede. Bogstaveligt talt som om nogen har trampet på mig og smadret dem, eller jeg er blevet kørt over af en bil. Så vi tænker: "OK, jeg kunne bukke under når som helst", og vi begynder at lave planer for, hvordan børnene skal klare sig, skriver hun.

Sinead O'Conner: Skilt efter 16 dage

Først frygtede både hospitalets personale og sangerinden selv, at der var tale om en åben blødning i maven. Men da sangerinden aflagde hospitalet et nyt besøg hen over weekenden, stod det klart, at der var tale om nyresten. Men de forklarede ikke hendes intense smerteanfald.

- Lægen sagde: "Du har nyresten, men de sidder ikke et sted, hvor de ville forårsage så stort et problem. Folk har hele tiden nyresten uden selv at vide det. Det er ikke den, der giver dig smerterne". Så spurgte han mig, om jeg havde været oprørt over noget. Jeg hulkede stille og sagde: "Ja, noget ekstremt traumatisk skete for cirka en uge siden". Så nu er jeg i gang med at komme mig, skriver O'Connor.

Historien melder dog intet om, hvorvidt 47-årige Sinead O'Connor mente, at det traumatiske var hendes store smerteanfald - eller om der lå noget andet bag lægens halvpsykiatriske diagnose.

Se hvilken kendis, der blev udsat for et overfald

Sponsoreret indhold