Hollywood24. marts 2014

Kendt sanger bruger to timer på sex om måneden

Kendt sanger: Jeg er kedelig i sengen
Boy George mener ikke, at han er noget særligt i sengen
Boy George mener ikke, at han er noget særligt i sengen
 Foto: AOPTil trods for sit til tider aparte og udfordrende look er der ikke meget vildkat over den britiske 80'er-stjerne Boy George.

Det afslører den 52-årige sanger med det borgerlige navn George Alan O'Dowd ifølge Female First til magasinet Detail.

LÆS OGSÅ: Boy George i Spjældet

For godt nok er han med sine egne ord "født homoseksuel", men regner man med vilde, seksuelle eskapader, kan man godt tro om igen.

- Mennesker er seksuelle, og vi prøver at simplificere det, men det er så komplekst. Den ene kan lide at dufte til sko, den anden er heteroseksuel - men kan lide mænd med penisser. Jeg går ikke rundt og stresser i forhold til heteroseksuelle. Jeg elsker dem! Det kræver to af dem for at lave én af mig, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b064962502264cfbb21ea8f760703388.jpg


Boy George mener ikke, at han er en vildkat. (Foto: All Over Press)

Derfor undrer det den udsmykkede sanger, når folk åbent spekulerer på detaljerne i hans sexliv.

- Hvis du kendte dem, ville du tænke, at det var kedeligt! Min homoseksualitet fylder kun omkring to timer om måneden, og det er måske endda at stramme den, siger han.

LÆS OGSÅ: Boy George skriver sange for Kanye West

Mens hans familie har kendt til sangerens seksualitet siden teenageårene, så var det ikke uden en vis ambivalens, at han i 1980'erne tog sit særlige, ekstravagante look på sig.

- Folk begyndte at sige: "Kunne du tage lidt mindre makeup på?" Jeg tæmmede det til min egen store skræk, men jeg tror ikke, jeg var særlig overbevisende, slutter han.


Sponsoreret indhold