Hollywood9. juni 2014

Kendt komiker i livsfare efter ulykke

Seks personer befandt sig i en limousine, som natten til søndag amerikansk tid var indblandet i en voldsom trafikulykke.
Den kendte komiker Tracy Morgan er i kritisk tilstand efter et voldsomt uheld.
Den kendte komiker Tracy Morgan er i kritisk tilstand efter et voldsomt uheld.
 Foto: AOP

I blandt dem var skuespilleren og komikeren Tracy Morgan, skriver Reuters.

Den 45-årige skuespiller, som er kendt for sin rolle i den prisvindende tv-serie "30 Rock", er blevet indlagt på intensivafdelingen på et hospital i New Jersey.

- Hans familie er nu hos ham, og han er i kyndige hænder. Vi forventer ikke, at hans tilstand vil udvikle sig yderligere i dag, siger talsmand for skuespilleren, Lewis Kay, i en pressemeddelelse.LÆS OGSÅ: Filmede i fire år: Er dette verdens vildeste frieri?Den 63-årige komiker James McNair blev dræbt i trafikulykken, oplyser politiet. Yderligere tre personer er indlagt i kritisk tilstand, mens en person er uden for livsfare, fortæller hospitalets talsmand Peter Haigney.

De seks personer i limousinen var en del af standup-turnéen "Turn it Funny" og havde optrådt i byen Dover på et kasino fredag aften.LÆS OGSÅ: Heldigt! 1-årig falder ud af vindue - grebet af mandDe foreløbige undersøgelser viser, at en lastbil ramte limousinen kort efter klokken et om natten amerikansk tid.

Efterfølgende blev flere køretøjer indblandet, og limousinen endte på siden.

Ulykken undersøges fortsat af myndighederne.

Newspaq

Sponsoreret indhold