Kendisser støtter Bruce Jenner som kvinde

Dianne Sawyer fra ABC

Dianne Sawyer fra ABC

t.h.Rygterne har længe svirret om, hvorvidt den tidligere OL-vinder Bruce Jenner var ved at gå fra mand til kvinde. Nu bekræfter han i et tv-interview fredag aften på amerikanske ABC, at han er på vej til at blive kvinde.

I et to timer langt tv-interview med ABC-værten Diane Swayer fortæller han for første gang åbent om den store hemmelighed, som han har båret rundt på i mange år.

- Jeg har altid været forvirret over min kønsidentitet. Jeg er ikke en kvinde fanget i en mandekrop. Det er bare sådan, jeg er som menneske. Min hjerne er mere kvindelig end mandlig. Det er meget svært for folk at forstå, men i alle henseender er jeg en kvinde. I mit hjerte og i min sjæl er jeg en kvinde, sagde Bruce Jenner til Diane Swayer i interviewet.

LÆS OGSÅ: Papa Kardashian: - Nu er jeg kvinde

Og det var bestemt ikke let for "Keeping Up with the Kardashians"-stjernen at åbne op for den store hemmelighed. Det er derfor også en tydeligt berørt Bruce Jenner, der fortæller, at han har tænkt på denne dag i evigheder.

Selvom det var svært for ham at tale ud, så har den ærlige udmelding fået flere kendisser til at sende støttende hilsner på de sociale medier.

- Jeg kan ikke kun kalde ham min mand gennem 25 år og faren til mine børn. Nu kan jeg også kalde ham min helt, skriver hans ekskone Kris Jenner på sin Twitter.

LÆS OGSÅ: Bruce Jenner i alvorlig ulykke - en dræbt

Tv-værten Ellen DeGeneres sender også kærlige tanker til den ærlige Jenner.

- Bruce Jenner er et smuk og modigt menneske. Jeg sender ham masser af kærlighed. Han redder liv og åbner sind i aften, skriver hun på Twitter.

"Born This Way"-sangerinden Lady Gaga er også imponeret over Bruce Jenners mod.

- Det er modigt! Vi har chancen for at skrive det her øjeblik ind i historien sammen. Lad os give noget tilbage til folk som Bruce over hele verden ved at være kærlige og ikke lede, skriver hun på Twitter.

LÆS OGSÅ: Kardashian: - Vi er stadig en familie

For talkshow-værten Jimmy Fallon gik interviewet med Bruce Jenner heller ikke ubemærket hen, og han skriver følgende på sin Twitter-profil.

- Dette er et lille skridt for et menneske - et gigantisk spring for menneskeheden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close