Kendisser beder for Harrison Ford efter flystyrt

Mange har taget Harrison Ford med i sine bønner efter flystyrtet i nat

Mange har taget Harrison Ford med i sine bønner efter flystyrtet i nat

Foto: All Over PressSkuespilleren Harrison Ford var torsdag involveret i et alvorligt flystyrt, da flyets ene motor på hans lille fly satte ud.

På en optagelse fra nødopkaldet høres den 72-årige Hollywood-veteran sige:

- Motorfejl, øjeblikkelig tilbagevenden.

Men blot et par blokke fra landingsbanen mistede flyet al kraft og styrtede mod jorden på en golfbane. Det skriver Los Angeles Times.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford i flystyrt i nat: Et mirakel at han lever

- Han havde intet andet valg end at foretage en nødlanding, hvilket han gjorde sikkert, siger Fords talsperson, Ina Treciokas, i en erklæring og uddyber skuespillerens tilstand efter den alvorlige ulykke.

- Han er forslået og er på hospitalet for at modtage lægebehandling. Kvæstelserne er ikke livstruende, og det forventes, at han kommer sig fuldstændig, lyder den positive melding midt i den voldsomme begivenhed.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford og Flockhart i hed Thanksgiving-romance

"Star Wars"- og "Indiana Jones"-legendens venner og kolleger har modtaget nyheden med chok og sender de bedste tanker af sted til den kvæstede skuespiller på Twitter.

- Sender kærlighed og positive tanker til Harrison Ford, skriver talkshowet-værten Ellen DeGeneres, mens tv-værten Larry King er dybt bekymret efter sin kammerats voldsomme ulykke.

- Holder tæt øje med nyhederne om min ven. Ønsker ham og hans familie alt det bedste, skriver King og hasttager beskeden "Harrison Ford".

Skuespilkollega Melissa Joan Hart beder for Ford, der er gift med skuespillerinden fra "Ally McBeal"-serien, Calista Flockhart.

- Sender bønner for Harrison Ford, skriver hun, og bønner sender også musikeren Kevin Jonas fra brødrebandet The Jonas Brothers:

LÆS OGSÅ: Harrison Ford skadet under Star Wars-optagelser

- Tanker og bønner til Harrison Ford, skriver han.

Fords søn meddelte tidligere på Twitter, at hans seje aktion-mand af en far heldigvis er ved godt mod.

- Far er noget forslået. Men han er ok. Han er præcis den mand, som du tror, han er. Han er utrolig stærk, skriver Benjamin Ford, der er blandt Fords fem børn.

Harrison Ford er snart aktuel i den syvende film i "Star Wars"-serien, hvor han genoptager rollen som kultkarakteren Han Solo.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close