Hollywood1. oktober 2015

UHA DA DA! Kendall Jenner viser brystvorter

Kim Kardashians halvsøster Kendall Jenner var forleden til en middag i en ret så afslørende kjole. Se flere billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.02815643.jpg
 Foto: All Over Press

Magasinet People beretter, at den unge reality-stjerne Kendall Jenner, søster til Kylie Jenner, var til en middag, som var arrangeret af bladet Vogue. Her havde hun en sort sag på, der tiltrak sig mange kameraers blitz og folks opmærksomhed.

Men det gjorde den formentlig ikke udelukkende for sit flotte snit, men også for alle de ting, den afslørede ved den kønne reality-darling.

For ikke nok med, at der var et godt udsyn til trusser og bagdel på hende, så var der stort set også frit udsyn til hendes bryster.

[node:aller-related-content]

Man kan i hvert fald se hendes brystvorter gennem kjolen på billedet i bunden af artiklen her.

Som hjemmesiden skriver, så var hun måske ikke bevidst om, hvad kjolen afslørede. Men senere smed hun et billede af sin bagdel fra middagen op på sin Instagram-profil. Så helt forlegen har hun nok ikke været.

Du kan se billede af Jenner forfra og bagfra her:

SQUAD GOALS #BALMAINSS16 #KendallJenner wearing exclusive pieces from the #BalmainSS16 collection to the #VogueMagazine Dinner for #Instagram in Paris. Tune in to BALMAINLIVE.COM at 3PM CET tmw to watch the show live. #BALMAINARMY

Et billede slået op af BALMAIN (@balmainparis) den

30. Sep 2015 kl. 1:42 PDT

BALMAIN BOOTY

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den

30. Sep 2015 kl. 2:20 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold