Kendall Jenner flasher nipple i glædesrus

Kendall Jenner belønner sine mange følgere med dette billede, som hun selv siger er hendes yndlingsportræt. Foto: Instagram, @kendalljenner

Kendall Jenner belønner sine mange følgere med dette billede, som hun selv siger er hendes yndlingsportræt. Foto: Instagram, @kendalljenner

Instagram

Kendall Jenner er hoppet med på trenden om at vise bryster, brystvorter, nipples, barm, og hvad de ellers betegnes som, på Instagram, og hvem bedre til at støtte hende end søsteren Kylie Jenner (og Kendalls godt 40 millioner følgere)?

Modellen har netop nået en milepæl på sociale medier: Hun har nu over 40 millioner følgere på Instagram - og den slags skal naturligvis fejres med et billede, der viser Kendall Jenners begejstring for den store støtte.

Kendall Jenner har valgt at dele sit absolut yndlingsbillede af sig selv, og det er såmænd dette sort/hvide foto, hvor hun hiver ned i blusen og flasher den ene brystvorte. Fotografen? Det er realitysøsteren Kylie Jenner.

 

 

my favorite photo for all 40 mill of you. genuine happiness...taken by lil Ky @490tx

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den

4. Nov 2015 kl. 12:31 PST

 

- Mit favoritfoto til alle 40 millioner af jer. Oprigtig glæde ... det er taget af lille Ky, skriver Kendall Jenner i billedteksten på Instagram.

Billedet har i skrivende stund over en million likes.

For fem måneder siden delte Kendall Jenner et andet billede, som endte med at blive det mest likede Instagram-billede nogensinde.

Lige nu har mere end tre millioner Instagram-brugere tilkendegivet, at de "synes godt om" billedet, hvor Kendall Jenner er fotograferet liggende på gulvet med håret spredt ud i små hjerter. Du kan se billedet her:

Tror du, at Kendall Jenner slår sin egen like-rekord med det nye billede?

 

Giv os din mening på HLLWD.dk's Facebookside.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close