Hollywood 11. juni 2014

Kelly Rowland gravid for første gang

Destinys Child-sangerinden venter sit første barn
Kelly Rowland kan snart kalde sig mor for første gang
Kelly Rowland kan snart kalde sig mor for første gang
Foto: All OverDet går efter alt at dømme godt for sangerinden Kelly Rowland for tiden.

Tidligere i år giftede hun sig med sin manager Tim Witherspoon, og nu skal parret med stor sandsynlighed have deres første barn sammen. I hvert fald har den tidligere Destinys Child-stjerne lagt et billede på Instagram, hvor superstjernen mere end antyder, at hun er gravid.

- Jeg kommer til at spille smart ligesom min far, skriver Rowland til billedet, der forestiller et par meget små børnesko, som står ved siden af et par store herresko.

LÆS OGSÅ: Se Kelly Rowlands kjolekiks

Uanset om det nye medlem af familien kommer til at "spille smart som sin far", er det Rowland og Witherspoons første barn.

Detaljerne omkring graviditeten er endnu uklare, og det er derfor heller ikke til at sige med sikkerhed, hvad det kommer til at betyde for færdiggørelsen af sangerindens nye album, som hun ellers lader til at lægge mange kræfter i.

LÆS OGSÅ: Kelly Rowland aids-testes offentligt

- Jeg er stadig i den begyndende fase i forhold til pladen. Vi er ved det punkt, hvor sangskriverne, producerne og jeg selv er ved at finde ud af, hvordan det hele skal foregå. Og vi er alle sammen meget spændte. Vi prøver en masse forskellige ting af, og det er en fantastisk start, sagde Rowland i april til Billboard Magazine.

Det nye album kommer til at blive sangerindens femte soloalbum.

LÆS OGSÅ: Beyoncé og Kelly Roeland dansede med fans på bar

Sponsoreret indhold