Keith Richards starter dagen med joint

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

Foto: All Over

For nogen starter dagen bedst med et koldt bad, andre skal altid have et blødkogt æg. Den legendariske guitarist Keith Richards, som var med til at bringe rockbandet Rolling Stones helt til tops i 1960'erne, afslører nu, at også han har et lille morgenritual. 

Det er dog i en lidt anden kategori end brusebade. Rock'n'roll-legenden kan nemlig bedst lide at begynde en ny dag med en joint, fortæller han til MOJO Magazine.

- Jeg ryger regelmæssigt en morgenjoint. Kun fra Californien, afslører den 71-årige guitarist.

Richards meldte ellers tilbage i 2010 ud, at han havde lagt alle ulovlige stoffer på hylden. Men det gælder så åbenbart ikke cannabis. Guitaristen glæder sig da også over, at stoffet er blevet legaliseret flere steder i USA.

- En af de mest befriende ting er at se et kort over USA, hvor der bliver grønt, grønt, grønt, siger Richards om de kort, som viser hvilke stater, der har legaliseret cannabis.

- Om det er en god ting i det lange løb, tør jeg ikke at sige, tilføjer Richards.

Det er ellers længe siden Richards første gang følte, at tiden med stoffer var løbet fra ham. Tilbage i 1978 stoppede ham med at tage heroin, mens han i 2006 fortalte, at han var stoppet med at tage kokain.

Dengang droppede Richards kokainen, efter han på en ferie var faldet ned fra en palme i en rus. Faldet var så alvorligt, at han skulle have en hjerneoperation.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close