Keira Knightley: Væk med anoreksi-rygterne

Når Kiera Knightley er udfordrende klædt får man ikke kun et stykke med bart at se, man kan nemlig se helt ind til knoglerne

Når Kiera Knightley er udfordrende klædt får man ikke kun et stykke med bart at se, man kan nemlig se helt ind til knoglerne

Foto: All Over

Den 23-årige ultratynde skuespiller har lagt lidt af en snedig plan. Hun har nemlig regnet ud, at hvis hun bliver gravid, er der ingen, der vil tro, at hun lider af anoreksi.

- Det er en god grund til at få en baby. Så vil folk holde op med at sige, at jeg har anoreksi. Jeg må bare få mig et barn, siger skønheden ifølge azcentral.com.

Det er tydeligt, at de mange rygter om, at hun er for tynd og lider af en spiseforstyrrelse går hende meget på.

- Jeg kan ikke vinde det her. Den ene uge bliver jeg beskyldt for at have anoreksi, den anden uge er mine former for store… Jeg mener, er det seriøst? Hvad mon bliver det næste? At jeg er for høj eller for lav? I må meget undskylde, men jeg er mig, siger den 23-årige skuespiller.

Det er ikke første gang Kiera Knightley forholder sig til rygterne om anoreksi og underernæring.

- Det, at nogen siger, at du har en mental sygdom er svært at tackle. Jeg er tynd. Jeg har altid været tynd, sagde skuespilleren i starten af september ifølge seher.no.

Hvor meget hun har tænkt sig at gøre ud af baby-planen melder historien ikke noget om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close