Keira Knightley opfordrer til teenagedruk

Keira Knightley mener, at ungdommen skal bruges på druk

Keira Knightley mener, at ungdommen skal bruges på druk

Foto: AOP
Der er nok mange unge danskere, som er enige med Keira Knightley, når hun siger sin mening om, hvad man bør bruge sin tid på, mens man er teenager.

Skuespillerinden, der selv brugte sine teenageår som filmstjerne, siger nemlig til det britiske magasin Elle, at unge mennesker i den alder bør drikke sig fulde og træffe dumme beslutninger.
Keira Knightley synes, at teenageårene skal bruges på druk (Foto: AOP)


- Teenageårene handler om at drikke sig sanseløst stiv, ende i vanvittige situationer og lave fejl. Det er det, som den tid handler om, og det bør gøres udenfor offentlighedens søgelys. Det er en million procent sikkert, siger den 29-årige skuespillerinde.

LÆS OGSÅ: Keira Knightley: Slut med anoreksi-rygterne

LÆS OGSÅ: Keira Knightley: Internetbrugere er dumme

Og selv om Knightley ikke fortryder, at hun allerede som helt ung viede sit liv til det store lærred, ville hun ikke lade en eventuel kommende datter gøre det samme.

- Jeg ville med 100 procents sandsynlighed fraråde hende det. Jeg synes, at teenageårene skal være private, mener den engelske stjerneskuespillerinde.

Alligevel ville "Begin Again"-stjernen ikke lave sin egen fortid om, selv om hun har haft det hårdt.

- I meget lang tid sagde alle, der interviewede mig, til mig: "Du er en lorteskuespiller, du er anorektiker, og folk hader dig". Som teenager er det en underlig ting at få at vide. Men hvis jeg fik chancen for at lave noget om, ville jeg ikke leve mit liv anderledes, siger Knightley.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close