Hollywood17. juni 2008

Keira Knightley: Hævnen er sød

Skuespilleren må se en af sine største fobier i øjnene - sang. Hun bliver nemlig tvunget til at synge i en ny film, som er skrevet af sin egen mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/keirahaevn2-jpg.jpg

Keira Knightley mærker netop nu hævnens sødme. Og det er ikke hvem-som-helst, der hævner sig på den yndige engelske skuespiller - det er hendes egen mor.

Den 23-årige skuespillers mor har skrevet manuskriptet til Kiera Knightleys nyeste film "The Edge of Love". Moren, Sharman Macdonald, havde skrevet rollen som Caitlin MacNamara specielt til sin datter, men da de mødte op til møderne omkring filmen bekendtgjorde Keira, at hun kun ville medvirke, hvis hun fik rollen som Vera.

- Da de fortalte mig om rolleombytningen, tænkte jeg: Okay, så skriver jeg en sang ind i den rolle, fortæller Sharman Macdonald.

Det var absolut ikke noget, der hujede Keira, der hader at synge. Endnu mindre begejstret blev hun dog, da hun fandt ud af, at hun skulle synge live under indspilningerne.

Faktisk var den 23-årige skuespiller intet mindre end rædselsslagen, da hun mødte op til optagelserne.

- Jeg gik til sanglære. Jeg var fuldstændig rædselsslagen. Jeg troede mine ben ville bukke sammen under mig. På de første par optagelser lød jeg som en pubertets-dreng. Jeg anede slet ikke, at jeg skulle synge live, siger Keira.

- Jeg havde været i studiet og indspillet den først, så jeg troede bare at jeg skulle mime indtil om morgenen, hvor der var Gud ved hvor mange statister og filmmedarbejdere på settet og John (instruktør John Maybury, red.) kom og sagde at jeg skulle gøre det live. Jeg har aldrig været mere bange i hele mit liv! Men det endte faktisk med at være ret sjovt, siger en lettet Keira Knightley.

Sponsoreret indhold