Hollywood12. januar 2009

Katy Perry: Vært ved Hjelmbaks fest

Danskeren har gjort et scoop til sin kommende Style Mansion-fest
Katy Perry glæder sig til Claus Hjelmbaks fest i februar
Katy Perry glæder sig til Claus Hjelmbaks fest i februar
 Foto: All Over

Danske Claus Hjelmbak har overgået sig selv og overtalt selveste "I Kissed a Girl"-stjernen Katy Perry, som er hottere end hot lige nu, til at være vært ved den kommende fest i Style Mansion i Hollywood til februar.

Style Mansion er det projekt, som medieparret Anni og Erik har været meget inde over, men selv om Claus Hjelmbak ikke længere har Erik Damgaards millioner i ryggen, kan det stadig lade sig gøre at henlede de kendtes opmærksomhed på cremen af dansk design og danske produkter.

Katy Perry er single - og glæder sig til festen

Det gør han ved at holde endnu en kæmpe fest. Der har tidligere været holdt to lignede fester med henholdsvis Sharon Stone og Lindsay Lohan som værter. Festerne blev verdenskendt, da det lykkedes for danskeren at bringe Britney Spears sammen med Paris Hilton, så de fik klinket skårene i deres ødelagte venskab.

Claus Hjelmbak er topbegejstret for, at Katy Perry har sagt ja, og den ombejlede sanger er også ganske tilfreds.

- Jeg har læst så meget om de andre Style Mansion-fester, og jeg er meget glad for og spændt på at skulle arbejde sammen med Bondi Blonde og Claus Hjelmbak - og forhåbentlig gøre den her fest til en endnu større succes, siger Katy Perry, som i øvrigt er fri til at kysse alle de piger, hun har lyst til. Hun er nemlig lige gået fra kæresten og musikeren Travis McCoy.

Sponsoreret indhold