Hollywood19. februar 2014

Katy Perry: Årets kvinde

Kylie Minogue kårer popstjernen for den store succes
Katy Perry er størst på Twitter
Katy Perry er størst på Twitter
 Foto: All OverDen amerikanske popstjerne Katy Perry kan nu ikke alene kalde sig en af de mest populære kvinder på internettet. Ifølge det oprindeligt franske modeblad Elle er hun en af de mest populære kvinder på alle punkter.

Derfor valgte magasinet at give hende titlen som årets kvinde 2014 ved en stort anlagt ceremoni i London tirsdag. Det skriver Female First.

Ifølge priskomitéen får Perry prisen for sin overvældende succes og for sit arbejde med at bemyndige kvinder over hele verden.

Katy Perry nægtede forældre adgang til Obamas fest

Kollegaen, 45-årige Kylie Minogue, stod klar til at uddele prisen og var ikke sen til at dele overrækkelsen med sine mange fans på det sociale medie Twitter.

- Jeg præsenterede the 1&only @katyperry for hendes @ELLEUK årets kvinde-pris. Tillykke!!, tweetede den australske stjerne med et vedhæftet billede af overrækkelsesøjeblikket.

Uddelingen omfattede en lang række andre priser, blandt andet prisen for årets mand 2014, der gik til skuespilleren Tom Hiddleston. Han er primært kendt for sin rolle i superheltebraget "Thor", hvor han spiller hovedpersonens ærgerrige halvbror Loke.

Af andre vindere kan nævnes skuespiller Bradley Coopers kæreste Suki Waterhouse, der blev årets model.

Elle Style Awards bliver også uddelt i Danmark. I år foregår det den 19. maj.

Katy Perry: Har bumser og elsker slik

Sponsoreret indhold