Hollywood6. juli 2012

Katie Holmes: Skilsmissen var nøje planlagt

Skuespillerinden og hendes nærmeste gjorde i flere uger klar til bruddet. Læs her hvordan
Af af
Katie Holmes havde alle detaljerne på plads, da hun skred fra Tom Cruise
Katie Holmes havde alle detaljerne på plads, da hun skred fra Tom Cruise
 Foto: All Over

Der var intet, der var overladt til tilfældighederne, da Katie Holmes for få uger siden forlod sin mand Tom Cruise.

Mobiltelefoner og -numre blev skiftet ud, den nye lejlighed var lejet, møblerne blev flyttet med bortforklaringer, og skilsmissepapirerne blev set igennem af farmand Holmes.

Det fortæller kilder tæt på Katie nu til amerikanske medier.

Læs også om Katie Holmes før og efter Tom Cruise på ELLE.DK

- Helt op til sidste uge, sagde Katie "jeg elsker dig", når hun snakkede i telefon med Tom. Hendes inderste cirkel har planlagt det her og byttet telefoner ud, siden hun var i Kina i juni, forklarer kilden.

Plottet var så gennemført, at ikke bare Tom havde problemer med at få fat i sin kone - der var så godt som ingen, der kunne komme i kontakt med den 33-årige brunette. Også flytningen foretog Katie lige under Tom's næse.

Læs også: Katie Holmes: Fejrer Toms 50-årsdag med Suri

- Tom vidste, at hun flyttede over i den anden lejlighed - men han kendte ikke til den egentlige grund. Hun forklarede, at hun ville flytte til den anden lejlighed, fordi den havde garage under jorden, så hun kunne slippe for paparazzierne. Det var første fase af at få alle hendes ejendele ud af huset. Og på den måde kunne hun flytte uden at indikere, at hun havde planer om at blive skilt, forklarer kilden.

I sidste uge kom Katies far endda forbi for at hjælpe med at fyre det personale, som Tom havde hyret til rengøring i deres hjem. Det kan man kalde planlægning af skilsmisse.

Sponsoreret indhold