KATIE HOLMES: KORT HÅR

Humøret og hendes psykiske tilstand ser dog ikke ud til at være blevet bedre, men måske det nye friske hår vil hjælpe lidt på humøret hos Katie Holmes. Hun blev forleden spottet på en restaurant i Los Angeles, hvor hun viste sit nye look frem.

Tidligere har det været fodboldkonen og kryddersilden Victoria Beckham, der har hjulpet den unge pige med moden og forvandlingen fra kedelig til smart. Men de to er nu røget ud i en bitter strid, fordi Katie kaldte Victorias tatoveringer for "tacky" - smagsløse. Så den nye frisure må være hendes helt eget påfund - eller frisørens.

Hun blev berømt i serien "Dawsons Creek", hvor hun havde lange lokker. De røg, da fru Beckham kom for at redde hendes udseende, og Katie fik en pagefrisure ikke langt fra den Victoria har gjort til sit varemærke. Men nu er der så røget endnu flere af de chokoladebrune lokker.

Den 29-årige skuespiller, er nok er mest berømt for at være gift med 45-årige Tom Cruise, ægteskabet er i pressen ofte blevet beskrevet som ulykkeligt og mærkeligt. Rygter har floreret om, at det er scientoloy kirken, som Tom er stor tilhænger af, der har udvalgt Katie til hans hustru.

Hver gang Katie har ladet lokkerne falde, er hun blevet kritiseret for at se ældre og ældre ud. Men måske det er meningen, når hendes ægtemand er 16 år ældre end hende. Sammen har de datteren Suri, som tidligere ivrigt blev vist frem i pressen, men på det seneste har hun været godt gemt væk. Før havde mor og datter samme korte pagehår. Det er dog uvist om Suri også været med hos frisøren denne gang, så de kan blive ved med at ligne hinanden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close