Hollywood4. november 2008

Kate Winslet: Tryllet uimodståelig

Den 33-årige ”Titanic”-stjerne har været igennem den helt store fotomanipulation på trods af, at hun tidligere har udtrykt væmmelse ved sådanne forskøninger
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/katewinsletvanity2-jpg.jpg

For seks år siden flippede Kate Winslet helt ud, da hun så, hvordan hendes krop og former var blevet modelleret rundt og reduceret efter en fotooptagelse.

- Jeg vil ikke have, at folk opfatter mig som en hykler, som lige pludselig har smidt 15 kilo. Det kunne jeg aldrig drømme om - og jeg har slet ikke lyst til at se sådan ud, rasede den engelske skuespiller dengang.

Noget kunne dog tyde på, at årene og to fødsler har ændret stjernens syn på maskinel forskønnelse. I det nye nummer af modemagasinet Vanity Fair optræder Kate Winslet nemlig nøgen kun iført selvsiddende strømper og stilletter, og skal man tro eksperterne, har det billede været igennem lidt af hvert for at få hende til at se så indbydende ud.

Den engelske avis Daily Mail har opsøgt den professionelle airbrush-kunstner Chris Bickmore og bedt ham vurdere, hvor meget, der er rettet på den 33-årige skuespiller.

Ansigtet

- Der er ingen detaljer i hendes ansigt. Alle detaljer eller rynker er blevet flyttet. Der er ingen rander under øjnene, men det hvide i hendes øjne er blevet gjort endnu mere hvidt og klart. Jeg vil også mene, at hende læber er blevet en anelse fyldigere, siger eksperten.

Huden

- Hendes hud er generelt blevet frisket op og glattet ud over det hele. Hun har ingen mærker eller rødmen overhovedet. Hendes hud er fuldstændig perfekt, mener Chris Bickmore.

Hænder og fødder

- Der er ingen rynker, linjer eller blodårer på hverken hænder og fødder, og det er simplethen ikke naturligt, siger den professionelle airbrush-kunstner.

Figuren

- Ryggen og den nederste del af kroppen er blevet skåret i for at få hende til at fremstå tyndere og give hende former. Måsen er blevet gjort mere rund, så den ser pæn og spændstig ud. Det ville overraske mig meget, hvis hendes numse virkelig ser sådan ud i virkeligheden, afslører eksperten.

Vanity Fair afviser dog, at Kate Winslet har været udsat for airbrush.

- Kate så virkelig fantastisk ud på optagelsesdagen og havde næsten ikke brug for retouchering. Vi gjorde kun hendes hud en anelse mere glat og dækkede rødmen. Vi har ikke ændret hendes figur - hun så virkelig så lækker ud, forsikrer en talsmand for bladet til Daily Mail.

Sponsoreret indhold