Hollywood17. marts 2015

Kate Winslet: Jeg elsker min store numse

Selvom den store numse til tider har været genstand for kritik, er skuespillerinden meget stolt af den
En stor numse har bestemt ikke været nogen stopklods for en strålende karriere i det kropsfikserede Hollywood
En stor numse har bestemt ikke været nogen stopklods for en strålende karriere i det kropsfikserede Hollywood
 Foto: All Over PressSelv om hun er en af de mest respekterede skuespillere i filmverdenen, får hendes krop ikke altid samme respekt.

Den anerkendte skuespillerinde Kate Winslet er lige så kendt for sine kurvede former, der har fået mange både flatterende og mindre flatterende kommentarer om, hvorvidt man kan være på filmlærredet, når man ikke opfylder Hollywoods stringente kropsideal.

Men det er den 39-årige superskuespillerinde fuldstændig ligeglad med, fastslår hun i april-udgaven af magasinet In Style.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet: Sex med Leo er mærkeligt

- Jeg kan virkelig sige nu, at jeg mere end nogensinde elsker det faktum, at jeg er kurvet, understreger Winslet, der for 16 måneder siden blev mor for tredje gang med sin tredje gemal, forretningsmanden Ned RocknRoll.

- Når jeg gennemgår, hvad andre mener om mig, bliver jeg nødt til at vælge en måde at håndtere det på. Jeg fik bryster, numse og en mand, der elsker mig, siger skuespillerinden om sin ofte meget diskuterede krop, der aldrig har været til hinder for andre end onde tunger.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio giver guldring til Kate Winslet

- Jeg har altid kigget på, hvordan min karriere går. Og som jeg ser det, har jeg en utrolig tilfredsstillende og givende karriere, der har intet at gøre min størrelsen på min bagdel, understreger den Oscar-vindende skuespillerinde.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet strutter og stråler

Winslet brød igennem i 1997 i det store kærlighedsdrama "Titanic" sammen med bedstevennen og skuespilleren Leonardo DiCaprio.

Siden er Winslet blevet en af verdens mest anerkendte skuespillerinder og er den yngste nogensinde til at få seks Oscar-nomineringer. I 2008 triumferede hun endelig, da hun modtog den gyldne statuette for hovedrollen i nazidramaet "The Reader."

Sponsoreret indhold