Hollywood24. april 2014

Kate og William i sorg: Holder pause i deres rundrejse

Uventet dødsfald tæt på den royale familie
Af af
Et stille og sørgmodigt øjeblik for Kate og William
Et stille og sørgmodigt øjeblik for Kate og William
 Foto: AOP
Kate og William tog torsdag en pause fra deres royale rundtur Down Under for at udtrykke deres sorg over, at Camilla Parker Bowles' bror Mark Shand er død.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

- Hertugen og hertuginden af Cambridge er dybt berørte over den triste nyhed om Mark Shands tragiske død, udtaler Kate og William i en meddelelse, der blev udsendt torsdag.

LÆS OGSÅ: Camilla Parker Bowles' bror er død
- Deres tanker er hos Hertuginden af Cornwall (Camilla Parker Bowles, red.) og hendes familie.
https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0e30a6d21498430fa41686d59e73876f.jpgDet var angiveligt uden for det kendte Gramercy Park Hotel, at Mark Shand faldt og slog hovedet natten til torsdag (Foto: AOP)


Camilla Parker Bowles' bror Mark Shand befandt sig på Manhattan, da han døde torsdag morgen efter et alvorligt fald.

Den 62-årige mand havde netop afsluttet et succesfuldt velgørenhedsarrangement i millionbyen, da han onsdag nat besøgte gå-i-byen-stedet Rose Bar på Lexington Avenue.

Omkring klokken tre om natten gik Mark Shand udenfor for at tage en smøg, men var så uheldig at falde og slå hovedet voldsomt. Trods hurtig indsats fra ambulancepersonalet og lægerne på Bellevue Hospital, var skaderne i hovedet så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde. Han døde 12 timer efter ankomsten til hospitalet.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/80f00996eed445408728affda08775f8.jpgCamilla og Charles (Foto: AOP)


Camilla Parker Bowles og Prins Charles har også udtalt, at 'de er knuste' over tabet af Mark Shand.

- Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Camilla Parker Bowles bror er død ved en ulykke i New York. Hele familien er mærket af det pludselige, tragiske tab, lyder det i en pressemeddelelse.

Efter Kate og William havde udtrykt deres sorg og medfølelse, fortsatte de deres rundtur Down Under med et besøg i byen Canberra.

Kate, William og deres søn George er Down Under som led i et treugers besøg i både Australien og New Zealand. Det er det første officielle statsbesøg for prins George, der fylder et år til sommer.

Sponsoreret indhold