Hollywood2. maj 2014

Kate McCann: Jeg håber stadig at få Maddy hjem

Lørdag er det præcis syv år siden, Maddy forsvandt…
Af af
Kate McCann fortalte 1. maj i et TV-interview om de syv år i helvede
Kate McCann fortalte 1. maj i et TV-interview om de syv år i helvede
 Foto: AOP
Der er gået syv år, siden Madeleine 'Maddy' McCann på mystisk vis forsvandt, mens hun var på ferie med sin familie i Praia da Luz-området i Portugal. Men selvom der er gået så mange år, nærer mor Kate stadig et håb om, at hun får hendes i dag 10-årige datter hjem i live.

Det fortalte Kate McCann i et hjerteskærende TV-interview 1. maj, skriver det britiske medie Sky News.

- Madeleine er enten i live eller ej, og dét kan vi ikke ændre. Hvis vi kan finde hende, kan vi bringe hende hjem.

LÆS OGSÅ: Endnu et gennembrud i Maddy-sagen
- Vores håb er selvfølgelig, at hun er i live og bliver passet godt på, men lige meget hvad udfaldet bliver, har vi brug for vished. Vi har alle brug for vished, lød det bønfaldende fra Kate McCann.

Der har ikke været et eneste reelt spor af Maddy, siden hun forsvandt som blot 3-årig i begyndelsen af maj 2007. Hun forsvandt fra familiens ferielejlighed sent om aftenen, mens forældrene sad på en nærliggende restaurant og spiste med en flok venner.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/887a9c43f72c41959542bef4219728a9.jpgKate og Gerry McCann lod sig torsdag interviewe i forbindelse med syvårsdagen for deres datters forsvinden (Foto: AOP)


Det portugisiske politi iværksatte med det samme en storsilet eftersøgning og afhørte utallige vidner, men her syv år efter er det stadig uvist, hvem der tog den lille lyshårede pige - og hvorfor.

Kate og Gerry McCann har selv været i søgelyset i forbindelse med deres datters forsvinding, lige som utallige andre er blevet afhørt for at kaste lys over sagen.

Sidste uge kom det frem, at britisk politi nu undersøger fem konkrete sager, hvor britiske piger er blevet overfaldet seksuelt, mens de har opholdt sig på Algarve-kysten og altså tæt på det ferieområde, hvor den 3-årige pige forsvandt. De nye oplysninger har fået telefonerne til at kime hos det britiske politi, som stadig er optimistiske i Maddy-sagen.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6536daca253c453d8a1e8548a8749422.jpgLille Maddy som hun så ud, kort før hun forsvandt i maj 2007 (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Kæmpe gennembrud i Maddy-sagen: Nu jagter de...
Kate McCann fortalte i interviewet, at hun stadig tager til Praia da Luz for lede efter svar.

- Jeg har ikke været der siden april sidste år, men jeg kommer tilbage af personlige årsager. Det gør jeg én eller to gange om året, fortalte Kate McCann.

Lørdag, 3. maj, er det præcis syv år siden, at Maddy forsvandt - og Gerry og Kate McCann vil samle den nærmeste familie og venner i deres hjem for at mindes hende.

Sponsoreret indhold