KATE HUDSON: MATTHEW ER IKKE MIN TYPE

29-årige Kate Hudson og 38-årige Matthew McConaughey klæder hinanden usædvanligt godt på skærmen. De har - indtil videre - indspillet to film sammen, men mere end en filmromance bliver det aldrig til imellem de to hotte skuespillere.

Den yndige skuespiller, der lige nu er en af Hollywoods mest populære, plejer ellers ikke at være bleg for at lade en filmromance udvikle sig. Hun er tidligere i sin karriere faldet for sine medspillere, blandt andre Owen Wilson, som hun mødte under indspilningerne af "You, Me and Dupree".

Men at der skulle opstå sød musik mellem Kate og muskuløse Matthew bag skærmen, er der ikke de store chancer for.

- Matthew er attraktiv, og ingen har en bedre krop, men vi er vidt forskellige som mennesker. Jeg bliver tiltrukket af mænd, som er sjove og kloge, og som får mig til at grine - gerne skrivende typer. Selvfølgelig er udseendet vigtigt, men det forsvinder jo, kvidrer den smukke skuespiller.

De to har hovedrollerne i filmene "How to loose a Guy in ten Days" fra 2003 og "Fool's Gold", som snart får premiere i danske biografer. Og netop det, at de ikke er kærestepotentiale for hinanden, gør, at de spiller så godt sammen, mener den yndige blondine.

- Min teori er, at vi irriterer hinanden så tilpas meget, at det bliver som en leg. Begge kan slå under bæltestedet uden, at vi dermed bliver uvenner, fortæller Kate Hudson.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close