Hollywood17. juli 2017

Vild sammeligning: Kardashians minder om Middleton-familien

Kim Kardashian og Kate Middleton har ret mange lighedspunkter ifølge en engelsk politiker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_til_louise.jpg
 All Over

Kim Kardashian og Kate Middleton er godt nok begge 35 år og mor til en datter og en søn, men derudover virker der ikke til at være vildt mange lighedspunkter.

Medmindre man altså spørger den engelske politiker Emma Dent Coad, der i forbindelse med en antimonarki-samling sammenlignede de to familier fra USA og Storbritannien.

- Jeg siger bare, at Middletons er ligesom Kardashians nu, fordi de er sådan nogle filmstjerner. Det viser altsammen, hvor meget ting har ændret sig, sagde den 62-årige politiker lørdag ifølge Daily Mail.

- Hvis vi skal have prinser og prinsesser, så vil jeg hellere have, at det er Beckhams, for de har tjent deres egne penge, tilføjede hun.

Kigger man lidt nærmere på de to familiers medlemmer ser det sådan ud:

Kate Middleton og Kim Kardashian

De har samme alder og har begge giftet sig med en verdensberømt mand. Kim sagde ja til rapperen Kanye West ved et storstilet bryllup i Italien, mens hele kloden så med, da Kate blev smedet sammen med den kommende konge i 2011.

Penge mangler ingen af de to damer. Ifølge metro.uk.com er Kate god for 12 billioner £, når William bliver konge, mens Kim må nøjes med 48 millioner £.

Carole Middleton og Kris Jenner

Familiernes overhoveder har også næsten sammen alder. Carole Middleton har rundet 62 år, mens Kris Jenner er et år yngre. Middleton-familien siges at have 30 millioner £ på kistebunden, mens Jenner kan bruge løs af sine 80 millioner £.

James Middleton og Rob Kardashian

Bortset fra alderen er der ikke så mange lighedspunkter mellem de to mandlige medlemmer af familien Middleton og Kardashian/Jenner. Rob trækker masser af overskrifter med diverse skandaler, senest med sit brud fra kæresten Blac, mens James lever en mere afdæmpet tilværelse med sin kæreste Donna Air.

Nyd fotos af Kate og William:

Kate og William 2017

Sponsoreret indhold