Hollywood23. juli 2015

Kardashian vil have forældremyndigheden

Nu starter krigen mellem Kourtney Kardashian og Scott Disick.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kourtney_aop_0.jpg

Det blev for meget for 36-årige Kourtney Kardashian, da kæresten gennem ni år, Scott Disick, blev ved med at feste løs og flirte åbenlyst med andre piger.

Hun smed ham ud, og denne gang vurderer både venner og familie, at det er endegyldigt slut mellem Kourtney og 32-årige Scott.

Det betyder også, at der nu skal findes en løsning i forbindelse med deres tre børn: femårige Mason, treårige Penelope og syv måneder gamle Reign. Og det ser ikke ud til, at Kourtney Kardashian har tænkt sig, at lade Scott få det nemt.

Hun har nemlig tænkt sig at beskytte sine børn mod det udfarende liv, Scott fører – der også i perioder har bestået af en hel del alkohol.

[node:aller-related-content]

En kilde tæt på Kourtney Kardashian fortæller ifølge Mirror, at Kourtney har haft møder med den højt profilerede skilsmisseadvokat Laura Wasser, der for øvrigt repræsenterede hendes søstre Kim og Khloé i deres skilsmisser fra Kris Humphries og Lamar Odom. Kourtney vil have alt på det rene i forhold til, hvor hun står efter bruddet med Scott – som hun for øvrigt aldrig nåede at blive gift med.

- Hun vil have den fulde forældremyndighed over børnene. Og hun ved, at have Laura som advokat er i hendes bedste interesse. Der er ingen vej tilbage nu, og går fuldt ind på at finde en aftale.

Scotts venner skulle angiveligt mene, at Scott ikke kommer til at kæmpe mod Kourtney for at få børnene.

Scott ser ud til at ryge helt ud i kulden. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/scott_disick.jpg

Sponsoreret indhold