Kardashian raser: Vægtrygter skader fans

Foto: All OverBalle-implantater og mislykkede slankekure, er nogle af de ting, skuespiller og realitystjerne Kim Kardashian for nylig er blevet beskyldt for. Det skriver Huffington Post.

Men nu tager den gæve tv-personlighed til genmæle på Twitter:

- Alle de her stupide tabloid-magasiner der hævder, at jeg har fået implantater på numsen. Få jer et liv!, skriver den forurettede tv-stjerne og fortsætter:

- Alle der har prøvet at få et barn, ved hvor svært det er at tabe den overflødige vægt bagefter (specielt de sidste par kilo), skriver Kim Kardashian.

Kardashian viser sin kæmpe numse

Kim Kardashian, som pt. indtager hovedrollen i sit eget realityshow "Keeping Up With the Kardashians", frygter, at pressens ufravigelige fokus på hendes krop og vægt vil være til skade for hendes helt unge fans.

- Jeg er ikke perfekt, men jeg vil aldrig indrette mig under jeres slanke-idealer, undskyld mig! Så lad være med at give unge piger et kompleks!, skriver hun.

33-årige Kim Kardashian, der i sommer blev mor til en lille pige, har tidligere talt åbent om sit forsøg på at tabe sig efter graviditeten. Som de fleste Hollywood-stjerner sværger hun til den berømte "Atkins-kur", der primært består af grøntsager og kød, mens alle former for kulhydrater er bandlyst.

- Og for resten har jeg allerede tabt en del vægt, og det er jeg stolt af!, afslutter Kim Kardashian sit Twitter-indlæg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close