Hollywood15. juli 2015

Kardashian betaler dyrt for at få filmet graviditeten

Realitystjernen og Kanye West har hyret et kamerahold for at få filmet hele hendes graviditet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-og-kanye.jpg
 All Over Press

100.000 dollars – omkring 675.000 kroner – har Kim Kardashian og Kanye West punget ud, for at have et filmhold kun dedikeret til hendes graviditet.

34-årige Kim Kardashian er fire måneder hende med sit andet barn, der bliver en dreng, og hun er meget stor fan af videoer, der bliver taget over lang tid – som når man f.eks. filmer en blomst, der springer ud. Det er også det, hun vil have lavet med sin egen graviditet – at vise den fra start til slut i såkaldt ”time-lapse video”, hvor man tager et billede hver dag og så får det sat sammen til en film.

[node:aller-related-content]

Men det er ikke nok bare at filme selve graviditeten. Kim Kardashian vil også have filmet alle intime stunder under fødslen – det skriver Mirror.

- Kim og Kanye er helt vilde med time-laps videoer, som er virkelig populære online, so de vil også have en selv. Og Kim har hyret det samme hold, som lavede deres bryllup. Hun betaler dem rigtig godt for at tage billeder af hende hver dag i resten af graviditeten, og Kim og Kanye betaler for at crewet flyver med med lige gyldigt, hvor de skal i verden, siger en kilde tæt på parret.

- Kim vil også have dem til at filme fødslen – men det skal aldrig offentliggøres.

Sponsoreret indhold