Hollywood10. juli 2015

Kanye West raser over Kourtney Kardashians eks

Der er ingen sympati til Kourtneys eks Scott Disick, efter hun har smidt ham på porten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye_west_aop.jpg

Kanye West er 100 procent på sin kones søsters side for tiden. Kourtney Kardashian har smidt sin kæreste gennem mange år, Scott Disick, ud efter han har festet løs og er blevet fotograferet i intime situationer med en ekskæreste.

Og der er ingen tvivl om, at Kanye West støtter sin svigerinde fuldt ud. Han raser faktisk over Scott.

- Kanye er rasende. Måske den der er mest rasende af alle. Han siger, at en rigtig mand ikke forlader sin familie, sådan som Scott har gjort, siger en kilde meget tæt på Kanye West ifølge People.

Kilden fortæller også, at Kanye er meget bekymret for Kourtney og Scotts tre børn: Mason på fem år, Penelope på tre og seks måneder gamle Reign. Penelope fyldte tre – og Scott sendte bare en instagram-besked i stedet for at være hos datteren.

- Han (Kanye, red.) har gjort det helt klart, at han er villig til at træde til og være en stærk faderfigur, hvis børnene har brug for det. Han føler meget stærkt for det.

[node:aller-related-content]

Kanye er dog ikke helt ude i, at Scott Disick skal totalt blacklistes – hvis han pludselig kommer tilbage og gør en indsats.

- Hvis Scott kommer tilbage og tager ansvar som en mand, så vil han nok blive overrasket over, hvor meget han faktisk kan blive tilgivet af hele familien. Han skal have et sundt forhold til sine børn, og det kan han ikke have med mindre han har et sundt forhold til Kourtney og resten af familien. Alle håber, at han tager det rigtige valg.

Der er ingen sympati for Scott fra Kanye West mere.

https://imgix.seoghoer.dk/10.3256237ag.jpg

Sponsoreret indhold