Kanye West og Kim Kardashian skal giftes

Det ultrapopulære par skal giftes mere end én gang. Læs om det her på SE og HØR

Det ultrapopulære par skal giftes mere end én gang. Læs om det her på SE og HØR

foto: All OverUd af det blå ringer kirkeklokkerne for rapperen Kanye West og multitalentet Kim Kardashian.

De skal nemlig giftes i romantikkens by Paris i maj (flere medier rapporterer om, at det bliver den 24. maj). Men skal i al hemmelighed giftes om få dage i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i ammekjole

For Kanye og Kim vil gerne giftes lovformeligt i USA, inden de skal til Paris, da de begge to er amerikanere og ønsker, at papirene skal være i orden inden det storslåede bryllup i Frankrig. Det skriver Hollywoodlife.

Det bliver en hemmelig, enkel og uformel ceremoni, som det første - og teknisk set rigtige - bryllup kommer til at bære præg af. Og så får de to megastjerner altså papir på hinanden.

LÆS OGSÅ: Kanye West gæster København


Det bliver et ekstravagant bryllup, som det yndige par holder i Paris. Der er vist ikke fare for, at Kim Kardashian er en 'gold digger' (foto: All Over)

Men det gør nok ikke så meget for Kanye og Kim, der siges at komme til at bruge vanvittige 155 millioner danske kroner på deres bryllup i Paris. Der kommer alts ikke til at mangle noget til det overdådige bryllup i maj.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser kæmpe numse

Også musikken siges at være hyret, hvor bookmakerne giver pengene 2 gange igen på sangeren John Legend, der er favorit. Ligeledes giver bookmakerne pengene 5 gange igen på verdensstjernen Rihanna, hvis hun synger til brylluppet.

Skal i Vogue - igen!
Her i aprils nummer af modebladet Vogue var Kanye West og Kim Kardashian på forsiden af Vogue. Han i jakkesæt, hun i bryllupskjole.

Mange modeller, der har poseret på forsiden af Vogue igennem tidens løb, blev mildest talt utilfredse med, at parret, der ikke har ret meget med mode- og modelbranchen at gøre, skulle tage sig ud på forsiden.

LÆS OGSÅ: Kanye West smider fan ud fra koncert

Dels fordi, de ikke mente, at parret er glamourøst nok - dels fordi mange modeller kun har været på forsiden en enkelt gang, hvorefter de fik deres store gennembrud i branchen. Blandt de utilfredse tunger stod Naomi Campbell frem og udtalte, at hun ikke engang ville kommentere på Vogue-forsiden med Kanye og Kim - efterfulgt af en lettere hånlig latter.

Men nu skal Kanye West og Kim Kardashian i Vogue endnu engang. Det viser sig nemlig, at en del af aftalen med magasinet Vogue var, at parret også skal i magasinet til sommer efter brylluppet med bryllupsbilleder.


Den omdiskuterede Vogue-forside viser tydeligt, hvor gifteklare de to stjerner er

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close