Kanye West laver film med Psycho-forfatter

Foto: All OverRap møder klassisk forfatterskab, når manden bag den filmatiserede gyserroman American Psycho og den hårdkogte rapper Kanye West nu skal til at arbejde sammen.

Det er Kanye West, der selv har henvendt sig til gyser-forfatteren, Brett Easton Ellis og bedt ham om at lave en film sammen med ham. Det er dog endnu usikkert, hvornår projektet går i gang. Det skriver Female First.

Kanye West og Kim Kardashian vil giftes i rummet

- Nu er det i Kanye-land, og det er underlagt en helt anden tidsforståelse, siger Brett Easton Ellis til magasinet Vice om planerne for den forestående film.

Forfatteren var oprindeligt i tvivl om, hvorvidt han havde lyst til at arbejde sammen med en kontroversielle rapper. Men efter at have lyttet til hans seneste album "Yeezus", var hans tvivl gjort til skamme.

- Jeg tænkte, at ligegyldigt om jeg er den rigtige til det her projekt eller ej, så vil jeg arbejde sammen med, hvem end, der har lavet det her, fortæller Brett Easton og sin oplevelse med "Yeezus".

Kanye West Smider fan ud fra rummet

I et interview til Vice afslører Brett Easton desuden, at han, på trods af den performance-agtige måde rapperen ofte tager sig ud i pressen, oplever Kanye West som en meget interessant person.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close