Hollywood 7. august 2014

Kanye West: -Jeg er bange for droner

De kan dræbe hans datter
Kanyes datter bliver muligvis nødt til at 'tør-svømme' på land for at lære at svømme
Kanyes datter bliver muligvis nødt til at 'tør-svømme' på land for at lære at svømme
foto: All OverEr du også bange for, at en flyvende drone suser ind over dit hjem, din have og i særdeleshed din svømmepøl? Det er den amerikanske rapper Kanye West. Dødsensangst, faktisk.

LÆS OGSÅ: Kanye West: Jeg er en kuglefisk

- Bliver din datter også forfulgt af droner? Flyver der droner henover det område, hvor hun prøver at lære at svømme som et-årig?, spurgte Kanye West forleden advokaten til den paparazi-fotograf, som han tidligere har været i klammerier med, skriver TMZ.

Det forlyder nemlig, at Kanye har oplevet, at paparazzi-fotografer har udsytret FLYVENDE DRONER med KAMERAER, så de kunne tage billeder af af Kanye og hans datter.

LÆS OGSÅ: Kanye West og Kim Kardashian skal giftes

Det har tydeligvis fået Kanye West til at frygte for sin baby-datters sikkerhed. Nu overvejer han, hvad der sker, hvis en drone styrter ned, på grund af en fotograf ikke kan finde ud af at styre den.

- Hvad sker der, hvis den falder ned i vandet lige ved siden af hende? Bliver hun så dræbt af elektrisk stød?, spurgte Kanye advokaten retorisk.

LÆS OGSÅ: Læs om skandalen her: Justin Bieber glattede ud med børnehjemsbesøg!

Og selvom Kanye West og konen Kim Kardashian muligvis snart flytter til en 112 millioner kroner dyr villa med egen vingård i Californien, tror han ikke på, at paparazzi-fotograferne vil stoppe de ulovlige overflyvninger.

Sponsoreret indhold