Hollywood 31. marts 2016

Vilde rygter: Kanye West er ikke Norths far!

Der kan være en skilsmisse undervejs, hvis Kanye West finder ud af, at han ikke er far til Kim Kardashians datter North West

Søde familiebilleder med Kanye, Kim og North

Der er konstant nye historier om Kim Kardashian og Kanye West. Flere gange på det seneste har det forlydt, at ægteskabet knager, og hvis den seneste historie fra Hollywood holder stik, så er der helt sikkert mere brænde til bålet frem mod en skilsmisse!

Det nyeste ifølge Hollywoodlife er, at Kanye West slet skulle være far til toårige North. Det lyder vildt, men det kunne tænkes, at rapperen vil have en faderskabstest for at få sikkerhed for, at det rent faktisk er hans datter, han de sidste to år har opdraget sammen med konen Kim Kardashian.

- Der har været rigtig meget snak om, at North ikke er Kanyes biologiske barn, og det har taget til på det seneste. Rygterne går på, at Kim fik frosset befrugtede æg ned - befugtet med en ekskærestes sperm, som hun kunne bruge, når hun var klar fortæller en insider-kilde.

Der er ikke noget om, hvilken af Kim Kardashians ekskærester, der så skulle være far til North. Men det vil helt sikkert skabe mistillid og skår i ægteskabet, hvis historien holder stik.

Angiveligt skulle Kim Kardashian have været helt klar til at få børn , mens Kanye ikke var samme sted. Flere mener, at hun simpelthen har taget tingene i egen hånd og sørget for at bruge et af de befrugtede æg, da hun dengang ikke var sikker på, at hun alligevel ville ende sammen med Kanye West - som hun efterfølgende er blevet gift og har fået sønnen Saint med også.

Kilderne mener, at Kim har narret Kanye til at tro, at hun undfangede North på en ferie i Italien.

Flere skyder dog rygterne ned, da de mener, at sønnen Saint også ligner North - og dermed må de begge være Kanye Wests børn. Ellers skulle både North og Saint være en andens børn. Men der spekuleres i, om Kanye West vil kræve en DNA-test, så han er sikker på, at han rent faktisk er far til North - og det kan resultere i en skilsmisse, hvis han ikke er.

Kim Kardashian har ikke kommenteret på de vilde rygter - og mon hun nogensinde gør det?

Søde familiebilleder med Kanye, Kim og North

Se masser af billeder af den søde familie i galleriet øverst - og deltag i afstemningen ”Hvad tror du? Er Kanye West far til North?” her:

Sponsoreret indhold